Overblik: Sådan går Manchester United videre fra gruppespillet

Der er stadig flere muligheder for europæisk fodbold for Manchester United. Et nederlag vil dog betyde endegyldigt farvel.

Manchester United har ikke gjort det nemt for sig selv. Efter flere skuffende resultater, senest mod Galatasaray, står Manchester United i en meget svær situation.

Hvis klubben tirsdag aften vinder over Bayern, så er de garanteret europæisk fodbold efter jul. Det afhænger dog af resultatet mellem FCK og Galatasaray, om det skal være Champions League eller Europa League. Spiller de uafgjort er Manchester United videre i Champions League. Vinder enten Galatasaray eller FCK vil det betyde Europa League.

Spiller Manchester United uafgjort, så er der stadig mulighed for Europa League. Her skal FCK tabe til Galatasaray, som vil betyde at Manchester United og FCK har samme antal point – Manchester United vil dog gå videre, da de har scoret flere mål end FCK i Champions League gruppespillet.

Taber man mod Bayern i aften, så er der ingen muligheder for europæisk fodbold.

Status på de andre engelske hold i Champions League

Både Arsenal og Manchester City er videre som vindere af deres gruppe.

Newcastle er stadig ikke sikret europæisk fodbold – de skal hjemme mod AC Milan have minimum 1 point. Vinder de mod AC Milan er der stadig mulighed for Champions League. Det afhænger dog af kampen mellem Dortmund og PSG.

Forrige artikel

Status på spillertruppen inden Bayern-opgør

Næste artikel

Startopstilling: Varane er tilbage

ANNONCE