Overblik: United-spillere udtaget til landsholdstjeneste

De næste to uger står i landsholdenes tegn, hvor en lang række spillere fra Manchester United skal i aktion for deres respektive landshold.

Sæsonens første landskampspause står for døren. Der skal primært afvikles kampe i UEFA Nations League, men der skal også spilles internationale venskabskampe, som er vigtige forberedelser forud for den kommende VM-slutrunde.

I alt er 20 spillere fra United blevet udtaget.

UEFA Nations League

England: Harry Maguire, Luke Shaw og Dean Henderson (Nottingham Forrest).

Gareth Southgates mandskab er stadig på jagt efter første sejr i deres Nations League-gruppe. Det bliver ikke en nem opgave, da de står over for Italien og Tyskland i de næste to kampe.

Formstærke United-spillere som Jadon Sancho og Marcus Rashford er blevet vejet for let, hvorfor de ikke er en del af den sidste samling forud for VM-slutrunden i Qatar.

Portugal: Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Diogo Dalot.

Genvalg til alle tre portugisere. Diogo Dalot har overværet de fire første kampe, som Portugal har spillet i Nations League, fra bænken. Den unge back har dog startet sæsonen fornuftigt, og han kan muligvis blive belønnet med spilletid i kampene mod Tjekkiet og Spanien i gruppe 2.

Skotland: Scott McTominay.

Midtbanekrigeren er naturligvis en del af Skotlands landshold, når de på syv dage skal spille tre kampe i deres pulje.

Danmark: Christian Eriksen.

Muligvis den mest formstærke spiller i Uniteds trup, og han er naturligvis selvskrevet i Kasper Hjulmands trup. Christian Eriksen skal forsøge at hjælpe Danmark med at bevare 1. pladsen i gruppe 1, når de på udebane møder Kroatien og derefter slutter af i Parken mod verdensmestrene fra Frankrig.

Frankrig: Raphael Varane.

Når Frankrig gæster Parken bliver det med Varane i truppen. Frankrig har kun to point efter de første fire opgør, og Varane og resten af mandskabet kæmper for at blive i det øverste lag i Nations League.

Holland: Tyrell Malacia.

Den energiske back har taget Old Trafford med storm, og han skal forsøge at tage de positive takter med sig, når Holland støder sammen med Polen og Belgien.

Sverige: Anthony Elanga og Victor Lindelöf.

Vores nordiske naboer skal møde Serbien og Slovenien, hvor det må forventes, at både Elanga og Lindelöf kommer til at spille en rolle.

Slovakiet: Martin Dubravka.

Målmanden, som er blevet lejet i Newcastle, er udtaget til kampene mod Azerbaijan og Hviderusland.

Internationale venskabskampe 

Brasilien: Casemiro, Antony, Fred og Alex Telles (Sevilla).

Tunesien: Hannibal Mejbri (Birmingham City).

Argentina: Lisandro Martinez.

Uruguay: Facundo Pellistri.

 

 

 

Forrige artikel

Talent melder fra til landshold - vil fokusere på klubben

Næste artikel

Podcast: Post Ferguson fan-generationen, Landsholdspause, og FIFA-quiz

ANNONCE