Overrasket brormand fik sen besked

Sir Alex holdt sine pensionsplaner for sig selv helt til det sidste – selv for sin betroede chefscout og lillebror Martin Ferguson.

Der gik et chok igennem Carrington onsdag morgen, da Sir Alex holdt møder med sin stab, sine spillere og medarbejderne på Carrington for at bekræfte de rygter, som var begyndt at florere om natten: Skotten stopper managerkarrieren efter sæsonen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Beslutningen kom som et chok for de fleste, og ej heller Fergusons egne familiemedlemmer hørte om planerne før til allersidst. Det fortæller Martin Ferguson, som igennem en lang årrække har haft til opgave at give en sidste godkendelse af Uniteds transfermål.

– Alex ringede mig op i går aftes og fortalte mig om beslutningen. Det var første gang, jeg fik det mindste at vide om beslutningen. Den kom helt ud af det blå. Han har ikke rådført sig med familie og venner. Han informerede mig blot om, at han trak sig tilbage og ville offentliggøre det i morges, siger Martin Ferguson til The Mirror.

– Jeg tilbragte tid sammen med ham så sent som i søndags, og her nævnte han ikke et ord om det. Han var i sit sædvanlige es, ved godt mod og lige så fokuseret som altid. Set fra et personligt synspunkt er jeg glad for beslutningen. Han trænger til at tilbringe mere tid med familien, og jeg tror alle medlemmer i den nærmeste familie er glade.

Martin Ferguson er ikke i tvivl om, hvorfor stort set ingen personer i Fergusons nærmeste omgangskreds kendte til den dramatiske beslutning på forhånd.

– Jeg tror, han har ønsket at holde kortene tæt til kroppen af hensyn til Manchester United. Han ønskede at gå fra borde på den helt rigtige måde, og derfor tror jeg også, at han er meget skuffet over, at historien alligevel slap ud. Jeg tror faktisk han er godt gal i skralden over, at det blev lækket til pressen, siger Martin Ferguson.

Den 70-årige lillebror trækker sig senere på året også tilbage som Uniteds chefspejder.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hvis det var Football Manager …

Næste artikel

Mit bud: Det bedste Fergie-hold

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share