Overrasket Casemiro: Rashford kan blive top-5 i verden

Casemiro afslører, at han var overrasket over Marcus Rashfords tårnhøje niveau, som han kalder en mulig top 5-spiller i verden.

Marcus Rashford har, efter en noget skuffende 2021/22-sæson, lavet noget af en u-vending og vist sig at være en af Premier Leagues bedste spillere. Det er noget, der har overrasket Uniteds brasilianer Casemiro positivt.

– Lad mig være ærlig: Jeg blev virkelig overrasket over, hvilken spiller Rashford er. Efter min mening, specielt efter at have lært ham at kende udenfor banen, mener jeg, at han kan blive en top-5-spiller i verden, hvis han bliver ved, siger Casemiro til ESPN Brazil.

Det er store ord fra en spiller, der med blandt andet fem Champions League-titler og tre La Liga-titler, ved, hvad han taler om, når han snakker om verdens topelite. Og brasilianeren uddyber gerne, hvorfor han mener, Rashford er så imponerende.

– Hans sparketeknik er virkelig imponerende. Han er stærk, han er hurtig og en klog spiller. Selvfølgelig kendte jeg til ham i forvejen, men det er anderledes, når du spiller i samme klub hver dag. Så han er virkelig en, der har overrasket mig.

– Og hvilken spektakulær spiller. Jeg nyder så meget at spille med ham. Han giver os så meget energi, og det er en fornøjelse. Fortsætter han sådan her, så bliver han en top-5-spiller. For han er exceptionel, lyder de rosende ord fra Casemiro.

Marcus Rashford har lavet tre mål i tre kampe siden returen fra VM-slutrunden, hvor han også lavede tre mål for England. I alt har han lavet 11 mål i 22 kampe for Manchester United i denne sæson – senest lavede han sejrsmålet i udesejren mod Wolves nytårsaftensdag.

Forrige artikel

Newcastle trækker Dubravka tilbage fra leje

Næste artikel

Ten Hag overtager styring af reserveholdet

ANNONCE