Ten Hag overtager styring af reserveholdet

Erik ten Hag har overtaget styringen af Uniteds reserver, da han mener, at det vil skabe en bedere overgang og styring af akademiet.

Der har været mange lovende talenter hos Manchester Uniteds akademi, men mange af dem formår aldrig helt at slå igennem. Det vil Ten Hag ændre, og derfor overtager han styringen af reserveholdet.

– For mig, er samarbejde mellem alle de forskellige afdelinger afgørende for den rigtige kultur i en klub. Ligesom i Ajax, var Manchester Uniteds reservehold isoleret.

– Det var ikke længere en rigtig del af akademiet, ej heller af første holdet. Jeg skiftede det med det samme – præcis som jeg gjorde i Ajax.

For Ten Hag handler det om, at han vil have indflydelse på flowet af unge talenter, så der får en bedre overgang til førsteholdet.

– Det er den eneste måde, jeg kan have indflydelse på de unge, talentfulde spillere vej mod første holdet.

Ten Hag fastlår dog stadig, at han ikke kommer til at overtage trænernes opgaver, men mere fungerer som en vejleder.

– Selvfølgelig får trænerne stadig frihed til at arbejde, men jeg giver dem også en retning at gå, ved for eksempel at sige: ‘Jeg vil have den spiller skal have minutter på den pågældende plads’.

For den hollandske træner handler det også om ansvaret, som han ene mand har, når han overtager styringen.

– Det endelige ansvar lægger nu på mig, om hvordan andetholdet spiller, og flowet af unge spillere der kommer fra reserverne til første holdet.

Forrige artikel

Overrasket Casemiro: Rashford kan blive top-5 i verden

Næste artikel

Bild: Thuram vil prioritere United

ANNONCE