Palace lurer på Zaha

Crystal Palaces bestyrelsesformand, Steve Parish, ser gerne, at Wilfried Zaha kommer tilbage til Selhurst Park på en permanent aftale.

Wilfried Zaha er velkommen på Selhurst Park, hvis Manchester United beslutter sig for at skille sig af med den 21-årige englænder. 

Sådan lyder det fra Crystal Palace, der for præcis et år siden sikrede sig op mod 20 mio. pund, da man solgte Zaha til de detroniserede mestre. 

– Det afhænger af, hvad den nye Man United-manager (Louis van Gaal, red.) vil have, men også hvad min manager (Tony Pulis, red.) ønsker, siger Steve Parish, bestyrelsesformand i Crystal Palace, til The Corydon Advertiser. 

– Min manager skal være overbevist om, at det er det rigtige træk for spilleren og klubben. Det er umuligt ikke at være fan af Wilfried, når han spiller godt. Men er det det rigtige at gøre hele vejen rundt? Det skal det være, fortsætter Parish. 

Svær sæson 

Zaha fik ros for sine præstationer under Uniteds Asien-tour sidste sommer. 

Efterfølgende havde den tidligere U21-landsholdsspiller dog mere end almindeligt svært ved at tilspille sig en plads i Uniteds startopstilling. 

Crystal Palace forsøgte tilbage i januar at leje Zaha. Den nu tidligere United-manager David Moyes blokerede dog handlen og sendte i stedet Zaha til Cardiff, hvor der også var langt mellem snapsene. 

– Måske vil de ikke have Wilfried, men jeg ved det ikke. Mit ønske for Wilfried er, at han med den nye manager bliver en sensation for Man United. Hvis han skal sælges, vil jeg sætte mig ned med min manager og høre, hvad han mener, lyder det fra Steve Parish. 

Forrige artikel

Fellaini vil blive i United

Næste artikel

Antonio Valencia forlænger med Manchester United

ANNONCE