Park-skifte rygtes tæt på

I flere dage har der hersket stor tvivl om, hvorvidt Park skulle til Chelsea, United eller blive i PSV. PSV proklamerede at de endnu ikke har åbnet…

I flere dage har der hersket stor tvivl om, hvorvidt Park skulle til Chelsea, United eller blive i PSV. PSV proklamerede at de endnu ikke har åbnet forhandlinger med United – men ifølge Skysports er de to klubber tæt på at kunne offentliggøre skiftet.

Skysports hævder således at have kilder tæt på spilleren, der fortæller at agentens udtalelser til et asiatisk nyhedsbereau om at Park har bestemt sig for at skifte, er gode nok. Og de indikerer ydermere at skiftet er så tæt på, at Park muligvis allerede er klar for United enten i dag eller torsdag.

“Han har besluttet sig for at skifte til det engelske hold. Det er den besked, præsidenten for vores agentfirma Lee Cheol-Ho, som lige nu befinder sig i Holland, vil få,” er hvad Parks sydkoreanske agent, der er i tæt samarbejde med Parks hollandske agent Chiel Dekker, er citeret for at sige til nyhedsbureauet Yonhap.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Carrolls skifte på plads

Næste artikel

Dårligt nyt for Ole

ANNONCE