Rashford blev inspireret af Ronaldo

Cristiano Ronaldo har betydet meget for Marcus Rashford, selvom han kun var en knægt, da portugiseren spillede i United.

Han var blot 11 år gammel, da Manchester United solgte Cristiano Ronaldo til Real Madrid i 2009. 

Alligevel har den i dag 31-årige portugiser betydet rigtigt meget for Marcus Rashford, der blev indlemmet i Uniteds talentakademi tilbage i 2005. 

– Da Cristiano Ronaldo kom til United, var han en, alle så op til. Det, der imponerede mig mest, var, at han var så ung, da han kom på førsteholdet, og at han ville være den bedste spiller på sin position, siger Rashford til Sky Sports. 

Ronaldo nåede i sin tid på Old Trafford at vinde adskillige engelske mesterskaber og et Champions League-trofæ. I 2008 blev han for første gang kåret til verdens bedste spiller. 

Rashford hæftede sig især ved Ronaldos arbejdsindsats, både på og udenfor banen. 

– Han arbejdede hårdt hver dag, og han var i træningslokalet hver dag. Resultatet af arbejdet så man på banen. Det var helt tydeligt, at han ville være verdens bedste. 

– Det er nødvendigt at have sådan en tilgang – det har alle de bedste spillere. Det har intet at gøre med arrogance, det er den nødvendige indstilling, hvis man vil opnå ting, lyder det fra Rashford. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Zlatan: Pogba-kritikere kommer til at æde deres ord

Næste artikel

Pepe: Folk hadede os under Mourinho

ANNONCE