Perez: Der er ikke budt på Morata

Real Madrids præsident, Florentino Perez, fortæller, at den spanske klub ikke har modtaget nogle bud på hverken Alvaro Morata eller columbianske James.

I sidste uge forlød det ifølge mange medier, at der havde været konstruktive snakke mellem Real Madrid og United om en transfer, der skulle sende Alvaro Morata til Manchester United. 

Men i et interview med den spanske radiostation Onda Cer, siger Florentino Perex, at der ikke har været nogle bud på Morata eller James Rodriguez, som United også er kædet sammen med.

– Der er ikke nogen, der har tilbudt os noget. Vi har ikke fået bud på Morata eller James. Derimod har vi et godt hold, og når tiden kommer, vil vi forbedre det, siger Real Madrid-præsidenten.

I interviewet siger Perez også, at de ikke har været i kontakt med David de Gea, da de er meget glade for Keylor Navas’ præstationer.

Forstår ikke Ronaldo-sagen

Florentino Perez blev i sagens natur også spurgt ind til Cristiano Ronaldo, der angiveligt er så utilfreds i Spanien, at han gerne vil forlade Real Madrid. Men det er ikke et ønske, Perez vil opfylde.

– Jeg har ikke snakket med Cristiano siden finalen i Cardiff. Så derfor vil jeg ikke drage nogle konklusioner. Jeg kender ham, han er meget professionel og en god fyr, så jeg synes, det hele er meget mærkeligt. 

– Jeg har hørt det hele gennem aviserne. Men hverken jeg eller andre i klubben er bekymrede for, at han forlader os. Vi er meget afslappede omkring det, og heller ikke på Ronaldo har vi fået nogle bud.

Real Madrid-præsidentens udtalelser kommer efter, at han mandag aften blev genvalgt som præsident i den spanske hovedstadsklub.

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Hvem er Victor Lindelöf?

Næste artikel

Mino Raiola: Zlatan har mange tilbud

ANNONCE