Phil Neville: Solskjær er offer for en heksejagt

Den tidligere Manchester United-spiller Phil Neville mener, at der er tale om en reel heksejagt, når Solskjær så hyppigt kritiseres.

Endnu engang må Ole Gunnar Solskjær stå ansigt til ansigt med kritik fra omverdenen. Kritik der efterhånden er blevet til en hverdag hos den norske træner, som senest er blevet kritiseret for sin defensive tilgang til kampen mod RB Leipzig, der mundede ud i et nederlag. Der er dog ikke tale om en katastrofe efter Manchester Uniteds Champions League-exit, ifølge Phil Neville.

– Der er et forfærdeligt narrativ om, at hver gang United taber, er det en katastrofe. Det er det ikke, men det er skuffende, siger han til BBC Radio 5 og fortsætter.

– Der er Manchester United hold med bedre managers end Ole Gunnar Solskjær, f.eks. Sir Alex Ferguson, som er røget ud i gruppespillet. Det kan ske, og det er sket. Der er managers i Premier League som ligger under United i tabellen, og de får ikke samme kritik som Solskjær.

Phil Neville pointere også, at trods ledelsens opbakning til Solskjær, er der igangsat en form for heksejagt mod nordmanden.

– Opbakningen fra klubben er meget anderledes end opbakningen udefra, hvor det virker som om, at der er en total heksejagt for at få drengen[Solskjær] ud af jobbet.

De røde djævle skal igen i aktion på lørdag, hvor de blå naboer kommer på besøg på Old Trafford.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk anbefaler: Hvor meget indflydelse har Sir Alex den dag i dag?

Næste artikel

10. december: To Rooney-scoringer sikrede United sejren mod Kakás AC Milan

Relaterede artikler
Total
0
Share