Platini hylder Giggs

UEFA’s præsident Michel Platini hylder Uniteds walisiske legende Ryan Giggs.

Da United i går kunne lade sig hylde som mestre for 20. gang, var det samtidig en speciel aften for Giggs. Han vandt sit mesterskab nummer 13 med United, den eneste klub han har repræsenteret i sin karriere. En bedrift der giver respekt fra Platini.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Han er en fyr der aldrig skifter klub. Det er smukt. Jeg kan godt lide spillere, der bliver i deres klub og kæmper for trøjen og logoet, fremfor at skifte hver anden måned for at lave lidt forretning, siger franskmanden ifølge BBC.

39-årige Giggs valgte i marts at forlænge med endnu en sæson, hvilket vil give ham muligheden for at nå nærmere endnu et mesterskab og tættere på at nå 1.000 kampe for United. Waliseren sagde selv efter gårsdagens sejr, at han fortsætter så længe motivationen er der.

UEFA-præsident Platini langer ud efter de spillere, der modsat Giggs, konstant skifter klub. Og den tidligere topspiller har selv forklaringen på hvorfor der skiftes så meget.

– For at lave forretning må man skifte klub. Vi skifter, og skifter, og skifter, og jeg ved hvorfor. Det er ikke for at komme til bedre klubber, men for at tjene flere penge. Ryan Giggs er helt anderledes. Det er vigtigt at skabe en identitet, og det er vigtigt for at spiller at blive i samme klub og kæmpe for klubben, siger Platini.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson ser sig selv i van Persie

Næste artikel

Fergie: Jones kan blive en af de største

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share