Pochettino: Vi kom aldrig ind i kampen

Tottenhams manager må efter dagens nederlag erkende, at hans hold simpelthen ikke var gode nok. Nu må de hjem og analysere, hvad der gik galt, siger den argentinske træner.

På trods af en fremragende statistik over de senere år mod Manchester United, tabte Tottenham i dag 3-0 på mål af Marouane Fellaini, Michael Carrick og Wayne Rooney. Efter kampen måtte London-holdets træner, Mauricio Pochettino, erkende, at hans hold bare ikke var gode nok.

– Vi er skuffede, fordi vores præstation var utroligt ringe i dag, og vi er nu nødt til at analysere, hvorfor den var det, siger Spurs’ argentinske manager efter kampen ifølge BBC. Han mener, at hans hold simpelthen manglede gejst efter føringsmålet.

– Efter vi indkasserede det første mål, virkede det som om, at kampen var overstået. Vi fandt aldrig en udvej til at true Manchester Uniteed. Vi kom aldrig ind i kampen.

Manchester United cementerede med dagens sejr fjerdepladsen i ligaen og er nu oppe på i alt 56 point. Tottenham er sammen med Southampton syv point bagved “de røde djævle”. Liverpool er nærmeste forfølger med 51 point og en kamp i hånden.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Har bare fokuseret på kampen

Næste artikel

Van Gaal raser over Rooney-spørgsmål

Relaterede artikler
Total
0
Share