Podcast: Anfield-nullert, Wazza-farvel og Fulham-fremkig

Søndagens topopgør og meget imødesete matchup mellem Manchester United og Liverpool endte med samme stilling, som den startede med. Men hvorfor gik det, som det gjorde, og hvor efterlader det resultatet os i guldkampen? Det kommer Mads Fuglsang Pedersen og Selver Elezovic med gode bud på, ligesom de også siger farvel til Wayne Rooney og kigger frem mod Fulham-kampen.

Mange havde nok forudset lidt af en shootout, da Manchester United søndag besøgte Anfield. Men kampen mod Liverpool endte uden mål og uden vinder. Hvorfor gjorde den det og hvad betyder det for vores muligheder i guldstriden?

Det er noget af det, som de to gæster snakker sig igennem. Ved mikrofonerne sidder debutanten Mads Fuglsang Pedersen og Selver Elezovic, der er en velkendt stemme i vores djævlerøde podcastunivers.

De to skal desuden sige et måske tårevæddet farvel til klubbens mest scorende spiller gennem tiden og diskutere, hvorfor Wayne Rooney måske ikke har fået den kredit, han har fortjent. Desuden kigger vi frem mod onsdagens Fulham-kamp.

Vært er Niels O. Thinesen.

 

Spotify; Abonner her

Android; Abonner her

iTunes; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Klopp glad for at stoppe "farlige United"

Næste artikel

OT.dk transferoverblik: Flere spillere rygtes væk fra United

ANNONCE