OT.dk transferoverblik: Flere spillere rygtes væk fra United

Januar-transfervinduet lukker den 1. februar, hvorfor Manchester United har under to uger til at lukke potentielle handler. Vi validerer i denne artikel de seneste rygter fra den røde del af Manchester.

Det tyder i øjeblikket ikke på, at der foregår meget transferaktivitet i United. Rygterne florerer som altid, men der tegner sig et billede af, at Ole Gunnar Solskjær, Ed Woodward, Matt Judge og co. fokuserer på at tynde ud i truppen.

Derfor omhandler denne uges rygter hovedsageligt også spillere, som er ved at pakke kufferten for at rejse ud af Manchester.

Stortalenter er jagtet af Championship- og League One-klubber

De to stortalenter, Dylan Levitt og Teden Mengi, er ifølge Manchestereveningnews på radaren i en række Championship- og League One-klubber.

Hverken 20-årige Levitt eller 18-årige Mengi har fået spilletid på Uniteds førstehold denne sæson, hvorfor en lejeaftale kan være en mulighed for at give de to unge spillere mere hår på brystet.

Levitt har tilmed brugt det meste af sæsonen på et mindre succesfuldt lejeophold i Charlton, hvor det kun er blevet til tre kampe i den tredjebedste engelske række.

Derfor kan United meget vel tøve med at sende Levitt videre for resten af sæsonen. På den anden side er den walisiske landsholdspiller kommet i en alder, hvor han har brug for at accelerere sin mængde af spilletid, hvis han nogensinde vil gøre sig gældende på Uniteds førstehold.

Sandsynlighed for lejeaftale: 75%.

Lingard ønsker mere spilletid, men Solskjær tøver

Ifølge ESPN-journalisten, Rob Dawson, ønsker Lingard fortsat at finde en ny klub i jagten på fast førsteholdsfodbold.

I øjeblikket er der dog stilstand i en potentiel handel, fordi Solskjær tøver med at sende den 28-årige englænder videre. Solskjær vil gerne beholde Lingard måneden ud, før han træffer sit endelige valg.

Uniteds norske manager kan meget vel afvente, fordi Lingard kan blive brugbar, hvis en af klubbens spillere render ind i en længerevarende skade. Sker det ikke, er der god chance for, at Lingard bliver skippet videre på en af transfervinduets sidste dage.

Rob Dawson skriver, at klubber såsom Marseille, FC Porto, Inter, Nice, Sheffield United og West Ham har registreret sin interesse i spilleren. Derudover nævner Dawson også Tottenham som en potentiel bejler.

Nogle af klubberne er interesserede i en transfer, mens eksempelvis Nice bliver nævnt i forbindelse med en potentiel lejeaftale.

Dharmesh Sheth fra Sky Sports fortæller desuden, at United helst ser, at Lingard tager til en klub i udlandet.

Sandsynlighed for transfer eller lejeaftale: 65-70%.

Leipzig vil ikke sælge Upamecano denne måned, selvom franskmandens frikøbsklausul falder til sommer

Mange United-fans anser Upamecano som den perfekte makker i midterforsvaret til Harry Maguire. Det bliver dog ikke i dette transfervindue, at den 22-årige forsvarsspiller skifter teltpælene i Tyskland ud med en ny adresse.

RB Leipzig er ifølge The Guardian ikke interesserede i at sælge Upamecano i dette transfervindue, selvom klubben er fuldt ud bevidst om, at kæmpetalentets frikøbsklausul falder til 42 millioner euro til sommer.

CEO i Leipzig, Oliver Mintzlaff, gav fornyet spekulation til historierne om en potentiel Upamecano-transfer, da han den 15. januar proklamerede, at klubben altid vil være åben for en handel, hvis en klub er klar til at betale den rigtige pris.

Sandsynlighed for transfer dette vindue: 5%.

Southampton er fortsat intersseret i Brandon Williams

Det er efterhånden offentligt kendt, at Southampton ønsker forøget konkurrence på højrebackpositionen, hvor den tidligere Tottenham-spiller, Kyle Walker-Pieters sidder tungt på pladsen.

Her har Southampton udset sig Brandon Williams, som ikke nyder særlig meget spilletid i United.

Ifølge Sky Sports ønsker Southampton-manager, Ralph Hasenhüttl, at leje den 20-årige ”mancunian” for resten af sæsonen.

Den engelske sportsradiostation, talkSPORT, kunne den 14. januar berette om, at Southampton er ved at løbe tør for tålmodighed i forhandlingerne om Williams. 

Ligesom tilfældet er med Lingard, er Solskjær nemlig også tøvende over for at skippe Williams afsted, fordi man i United ønsker at gardere sig mod potentielle skader eller COVID-19-tilfælde.

Sandsynlighed for lejeaftale: 15-20%.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Podcast: Anfield-nullert, Wazza-farvel og Fulham-fremkig

Næste artikel

Luke Shaw: Telles har forbedret mig

ANNONCE