Podcast: CL-lodtrækning, ledelseskaos og Tottenham-optakt

I denne uges podcast-udsendelse tager vi pulsen på Uniteds CL-lodtrækning, analyserer Brighton-opgørene, vender Uniteds ledelseskaos og varmer op til kampen mod Tottenham.

Manchester United er atter tilbage i det fine Champions League-selskab, hvor der torsdag aften blev trukket lod om gruppespillet. Ligger der europæisk succes og venter, eller mangler truppen kvalitet? Det vurderer udsendelsens podcastpanel, der denne gang består af Hans Corfitz Andersen og Peter Eichler Christensen.

Vi skal også forbi de to kampe mod Brighton, hvor vi vender VAR-dramaet med de mange stolpeskud, der også byder på ros til ligacup-kampen, der onsdag sikrede en plads i kvartfinalen mod Everton. Det kommer også til at handle om det ledelseskaos, der hersker i  United, mens vi ikke helt undgår at stille spørgsmålstegn ved nordmanden i front.

Foruden en lille Arne Madsen-quiz, varmer vi også op til topbraget mod Tottenham, hvor vi zoomer ind på styrkeforholdet imellem de to hold, forudser en startopstilling og udråber en favorit. Alt det og meget mere fylder dagens podcast-udsendelse.

Vært: Mark Tolstrup Christensen

Spotify: Abonner her

iTunes: Abonner her

Android: Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

United trækker Everton i Carabao Cuppen

Næste artikel

Officielt: Pereira lejes ud til Lazio

ANNONCE