Podcast: Fernandes United, Champions League-exit og Manchester-derby

Comeback kings i Premier League, ude af Champions League og så venter sæsonens første Manchester-derby i weekenden. Der er nok at tale om i denne uges udsendelse af Oldtrafford.dk Podcast, der kan høres allerede nu.

Følelserne får i øjeblikket frit løb, hvor United det ene øjeblik leverer absolut verdensklasse og det næste kolossale skuffelser. Det er med andre ord hverdag igen og himlen, ja, den er blå. 

I denne uges udsendelse af din foretrukne United-podcast kigger vi nærmere på ét af mange comebacks, der senest blev leveret mod David Moyes’ West Ham.

Vi har også gjort plads til en ekstra stor blok om Uniteds tidlige CL-exit, der nu i stedet sætter torsdagsbold på tapetet. 

Med en Ciy-fan i studiet er der selvfølgelig kæmpe fokus på Manchester-derbyet i weekenden, hvor United i skrivende stund placerer sig højere end naborivalerne i tabellen. I den forbindelse blev der sat et All Stars-hold. Et hold vi egentlig godt kan bruge som teaser herunder. Alt det og, som sædvanlig. meget mere. 100 minutters United-lyd (… og lidt City) direkte ind i din øregang. Lyt med på din foretrukne podcast-tjeneste.

All Stars-holdet:

Ederson

Wan-Bissaka – Dias – Laporte – Cancelo

De Bruyne – Fernandes – Foden

Greenwood – Sterling – Rashford

Gæster: Mikkel Borg, Jens Wibeck-Nilsson

Vært: Mark Tolstrup Christensen

*Disclaimer*
Lydniveauet har drillet en smule. Vi håber det går, og der kan skrues nok op.

 

 

Spotify: Abonnér her

iTunes: Abonnér her

Android: Abonnér her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

10. december: To Rooney-scoringer sikrede United sejren mod Kakás AC Milan

Næste artikel

Uniteds mulige modstandere i Europa League

ANNONCE