Podcast: Jubeltid og juleønsker

Oh what fun it is to see, United win away. Nu også på hjemmebane og så mod en bitter rival! Det fejrer vi i denne podcast, hvor vi også kommer med vores bud på, hvad tre af de vigtigste personer i Manchester United egentlig ønsker eller burde ønske sig til jul.

Det kan godt være, at det ikke altid er lige sjovt at være Manchester United-fan. Men lige i disse dage kan få mundviger vende nedad, for efter to sejre i træk og med udsigt til den bedste fodboldtid på året, så er der masser af glæde sig over i denne søde juletid.

Det sørger dagens to gæster også for, og i fællesskab får de to United-fans MJ Afhakame og Emil Jørgensen snakket sig igennem klubbens to seneste sejre over to af de falske United’er.

Der kigges også frem mod de to forstående kampe i denne uge, og så skal de to herrer komme med deres bud på, hvad de mest fremtrædende skikkelser i klubben mon ønsker sig i julegave. Vi kommer rundt om både sponsoraftaler, nye spillere og spilkonsoller!

Desuden er der til lejligheden brygget en særlig Boxing Day-quiz sammen, som værten, Niels O. Thinesen, har lavet ud fra retninglinjerne fra quizmaster Arne Madsen.

 

 

iTunes; Abonner her

Spotify; Abonner her

Andriod; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Ecuadoriansk journalist: United i dialog med midtbanetalent

Næste artikel

Neville om Keanes mesterskabssnak: Tror ikke på det

ANNONCE