Podcast: Jubeltid og juleønsker

Oh what fun it is to see, United win away. Nu også på hjemmebane og så mod en bitter rival! Det fejrer vi i denne podcast, hvor vi også kommer med vores bud på, hvad tre af de vigtigste personer i Manchester United egentlig ønsker eller burde ønske sig til jul.

Det kan godt være, at det ikke altid er lige sjovt at være Manchester United-fan. Men lige i disse dage kan få mundviger vende nedad, for efter to sejre i træk og med udsigt til den bedste fodboldtid på året, så er der masser af glæde sig over i denne søde juletid.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det sørger dagens to gæster også for, og i fællesskab får de to United-fans MJ Afhakame og Emil Jørgensen snakket sig igennem klubbens to seneste sejre over to af de falske United’er.

Der kigges også frem mod de to forstående kampe i denne uge, og så skal de to herrer komme med deres bud på, hvad de mest fremtrædende skikkelser i klubben mon ønsker sig i julegave. Vi kommer rundt om både sponsoraftaler, nye spillere og spilkonsoller!

Desuden er der til lejligheden brygget en særlig Boxing Day-quiz sammen, som værten, Niels O. Thinesen, har lavet ud fra retninglinjerne fra quizmaster Arne Madsen.

 

 

iTunes; Abonner her

Spotify; Abonner her

Andriod; Abonner her

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ecuadoriansk journalist: United i dialog med midtbanetalent

Næste artikel

Neville om Keanes mesterskabssnak: Tror ikke på det

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share