Ecuadoriansk journalist: United i dialog med midtbanetalent

Ifølge den ecuadorianske sportsjournalist Sebastián Decker er Manchester United i dialog med midtbanetalentet Moisés Caicedo.

Januartransfervinduet begynder ligeså stille at komme tæt på, og det betyder, at klubberne begynder at gøre sit forarbejde, så man er forberedt til vinduet. Og skal man tro den ecuadorianske journalist Sebastián Decker, som rapporterer for Directv, er United i dialog med Moisés Caicedo.

Ham har du formentlig aldrig hørt om før – i så fald er du nok i hvert fald kommet godt rundt i krogene af Football Manager-talenter. For selvom Caicedo anses som at være et af de største talenter i Sydamerika, spiller han for beskedne Independiente del Valle, og får ikke megen omtale udenfor kontinentet. Indtil nu.

Caicedo er en defensiv/central midtbanespiller med forcer i det defensive. Han er en god tackler, hurtig, pasningsstærk, teknisk dygtig og overraskende god på langskud. Ser man ham spille, minder han en smule om N’Golo Kanté, eller før ham, Claude Makéléle. Midtbaneterrieren, der aldrig stopper med at løbe.

Ecuadorianske medier anser Caicedo som fortid i Sydamerikansk fodbold, og spørgsmålet er blot, hvilken europæisk klub, der samler ham op. Det fortælles, at Manchester United skal mødes med hans agenter i løbet af i dag, mens der også er andre unavngivne klubber, der er interesserede i ham.

Dog skulle Manchester United hive gevaldigt i ham. Som mange andre unge ecuadorianere er Antonio Valencia Caicedos store idol, og var angiveligt ham, der gjorde ham til Manchester United-fan, og har dermed givet United en fordel i ræset om den ecuadorianske midtbaneslider.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

21. december: Miraklet i Paris

Næste artikel

Podcast: Jubeltid og juleønsker

Relaterede artikler
Total
0
Share