Podcast: Kontraktudløb – Kulturbærere eller dødvægt?

Kan Patrice Evra mon være den kommende sportsdirektør i Manchester United? Skal United forlænge kontrakterne med alle de spillere, som har kontraktudløb til sommer? Hvad kan vi tage med fra kampene mod Chelsea og Juventus? Og hvad kan vi forvente os af Uniteds kommende kamp mod Everton? Med i studiet til at forsøge at svare på alle disse spørgsmål har vi to af de skarpeste debattører fra Oldtrafford.dks eget crew.

Manchester United har spillet to kampe i to forskellige turneringer siden sidste podcast. Man har spillet uafgjort med Chelsea i Premier League og man har tabt til Juventus i Champions League. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Vi diskuterer Uniteds præstationer i de to kampe, og så varmer vi op til weekendens opgør mod Everton. 

Derudover vender vi kontraktsituationen i klubben, hvor hele 10 førsteholdsspillere har kontraktudløb ved udgangen af den nuværende sæson. Hvad skal der ske med de spillere og hvem bør man forlænge med? 

Med i studiet til at gøre os klogere på situationen i United er Rune Djurhuus, retoriker, tekstforfatter og skribent på Oldtrafford.dk sammen med Emil Jørgensen, redaktør på Oldtrafford.dk og medvært på podcasten.

Vært på udsendelsen er Jonathan Damm Seldorf 

iTunes – abonner her 

Spotify – abonner her

Android – abonner her 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

U19: United topper gruppe H efter sejr over Juventus

Næste artikel

Juventus venter på De Geas kontraktudløb

ANNONCE