Podcast: LEGO-special

Old Trafford er blevet skabt som LEGO-sæt og forhandles nu i Danmark. Hvorfor er Manchester United interessant som brand? Og hvordan får man et stadion med plads til 76.000 mennesker designet om til et samlesæt med mindre end 4.000 brikker? Og hvor starter man, hvis man selv har købt sættet og skal i gang med at samle? Det spørger vi LEGO om.

Manchester Uniteds 110 år gamle stadion er blevet til et LEGO-sæt. Faktisk er Old Trafford det første stadion i verden, som LEGO har lavet en model af. Det blev lanceret i februar i år og har nu også nu ramt det danske marked. 

Hvorfor er vores klub – som de seneste syv år ikke har været i nærheden af et engelsk mesterskab – stadig så stort et brand, at LEGO lancerer Old Trafford som det første fodboldstadion i verden? Og hvordan i alverden forvandler man et stadion med 76.000 tilskuerpladser til et legosæt, samtidig med at man bevarer alle detaljer og gør det muligt for almindeligt dødelige at samle? 

Det spørger OldTrafford.dks redaktør Emil Jørgensen to folk fra LEGO om:  Anders Hellegaard Iversen, marketing-lead på projektet, og Michel Psiaki, som har designet produktet. 

Undervejs kommer vi både rundt om betydningen af det asiatiske marked, den smukke arkitektur på stadionet og tips og tricks, hvis man selv skal i gang med at lege med LEGO. 

 

 

DU KAN KØBE OLD TRAFFORD SOM LEGO-SÆT HOS PROSHOP.DK FOR 1.995,- 

 
Forrige artikel

Stam: Håber Pogba bliver i United

Næste artikel

Tevez-opførsel skuffede Neville

ANNONCE