Tevez-opførsel skuffede Neville

Der var meget uro om den argentinske angriber, og det var uundgåeligt, han ville forlade klubben, fortæller Gary Neville.

Carloz Tevez forlod Manchester United til fordel for naboerne City i 2009, og det skabte selvfølgelig en masse ballade. Men vejen til balladen stod Tevez helt selv for med en uprofessionel opførsel, lyder det fra Gary Neville.

– Han begyndte at lægge værktøjet i den anden sæson i klubben. Han begyndte at komme for sent til træning og lavede andre dumme ting, han tog næsen på klubben, og jeg kunne virkelig ikke lide det, siger Neville til SkySports.

United-legenden forklarer, at han med sit store hjerte for klubben på ingen måde kunne forstå, hvordan nogen kunne komme til klubben og opføre sig på den måde, selvom han forstår, at Carlos Tevez også har sin side i sagen.

– Jeg tror, han havde sine folk i ørerne hele tiden og blevet styret af de folk, og det var uundgåeligt, at det ville ende, som det gjorde. Som professionel skuffede det mig meget, at han ikke opførte sig på den rette måde, siger han.

Til trods for utilfredsheden med Carlos Tevez så tøver Gary Neville ikke med at kalde den farlige frontrio, som argentineren sammen med Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo udgjorde i to sæsoner, for den bedste, der har været i Premier League.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: LEGO-special

Næste artikel

Shaw afslører, at Pogba er den hårdeste modstander til træning

Relaterede artikler
Total
0
Share