Podcast – med Anders Jochumsen & Peter Hasle

Her er seneste episode af OldTrafford.dk Podcast, hvor vi diskuterer kampene mod Burton og Southampton, Anthony Martial samt vender de kommende kampe mod CSKA Moskva og Crystal Palace.

United tævede Burton med 4-1, men er det nok til at gøre Anders Jochumsen tilfreds? Svaret er nej, for Anders forventer at se langt mere fra Uniteds offensiv, som han stadig mener har langt til toppen.

Vi taler også om Premier League kampen mod Southampton, som måske var Uniteds dårligste kamp i den nye sæson, om hvorfor Mourinho skiftede system midt i anden halvleg, og hvem der bør spille venstreback, for mulighederne synes uendelige.

Derudover har vi i dag Anthony Martial på blokken. Han brillierede i sin første sæson og skuffede i sin anden, så hvad skal vi forvente af verdens dyreste teenager i de kommende måneder?

Angrebstræner Anders Jochumsen og Peter Hasle fra OldTrafford.dk giver dig svarene, mens Mathias Helbo Pedersen forsøger at styre debatten i den rigtige retning. Svante Wettergren er som altid manden med det kølige overblik.

iPhone & iPad: Lyt, abonner og anmeld vores podcast her

Android: Lyt og abonner her.

Har I kritik eller gode råd må I meget gerne gå ind på OldTrafford.dks debatforum eller på vores Facebook og gøre os opmærksom på den.

 

 

Læs mere om:

Forrige artikel

ESPN: United forlænger Shaws kontrakt

Næste artikel

Optakt: CSKA Moskva - Manchester United

ANNONCE