Podcast-special: Talentudviklingen i United

Kenneth Nielsen og Anders Dall Helsinghoff følger Manchester Uniteds ungdomshold og udlejede spillere tæt. De gør os klogere på filosofien bag akademiet og giver deres bud på, hvem der bliver morgendagens stjerner.

Hvad er “The United Way”? Hvilke profiler er der på U18-holdet? Hvad er meningen med U23-holdet? Hvordan går det de udlejede spillere? Og er Jose Mourinho genial eller gift for ungdomsarbejdet i Manchester United? 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er nogle af de ting, der diskuteres i denne podcastudsendelse, hvor vi også forsøger at komme med bud på, hvem der bliver den næste spiller, som for alvor bryder igennem til førsteholdet. 

Vært: Emil Jørgensen, redaktør på OldTrafford.dk og uddannet journalist. 

Gæster: Kenneth Nielsen, scout i Hillerød og tidligere skribent på OldTrafford.dk, og Anders Dall Helsinghoff, skribent på OldTrafford.dk, der følger de udlejede spillere tæt. 

 

 

iTunes – abbonner her
Spotify – abbonner her
Android – abbonner her

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Shaw tæt på forlængelse

Næste artikel

Saudisk kronprins lurer på United - men klubben er ikke til salg

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share