Podcast: Talentspecial

Akademitraditioner, global talentscouting og kommende stjerner. Hvem bør krediteres for, at United har haft en spiller af egen avl i samtlige førsteholdstrupper siden 1937? Og hvor stort er potentialet i klubbens nuværende ungdomshold? Det diskuterer vi i denne podcast.

I december sidste år rundede Manchester United 4000 kampe i streg med en ”hjemmeproduceret” spiller i truppen. I indeværende sæson har Ole Gunnar Solskjær ovenikøbet det yngste hold af alle i Premier League – gennemsnitsalderen i startopstillingen er under 25 år. 

Alt det snakker vi om i denne talentspecial, hvor vi både går i dybden med de stolte traditioner – fra Duncan Edwards til Mason Greenwood, fra Louis Rocca til Nick Cox – samtidig med at vi også vurderer det næste unge kuld med typer som Hannibal Mejbri, Teden Mengi og Largie Ramazani; hvor godt et hold kan United potentielt stille i 2025? 

Hele tre eksperter er i studiet: Kenneth Nielsen, OldTrafford.dk’s mangeårige skribent, som i dag arbejder som scout for FC Nordsjælland og har en trænerlicens hos UEFA, og Andreas Kragh Jacobsen og Rasmus Lykke Terkelsen, der begge dækker ungdomsholdene for hjemmesiden i øjeblikket. 

Emil Jørgensen er vært, og programmet lyder nogenlunde sådan her. 

  • Talentspejderrapport: Hver af deltagerne kommer med deres bud på, hvem der bliver den næste store stjerne fra Uniteds ungdomsrækker. 
  • Akademitraditionerne: ”Class of 92” er nok den mest berømte årgang, men hvor nedstammer Uniteds insisteren på at bruge de unge egentlig fra?
  • Solskjærs unge førstehold: Her snakker vi om de unge spillere i den nuværende førsteholdstrup, som har bidt sig fast, eller står på tærsklen til gennembruddet.
  • United anno 2025: Ekspertpanellet kommer med deres bud på, hvordan Uniteds hold potentielt kan se ud om fem år.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United er villige til at tilbyde Angel Gomes 12 millioner kr. om året

Næste artikel

Rashford modtager særlig pris for sit velgørenhedsarbejde

ANNONCE