United er villige til at tilbyde Angel Gomes 12 millioner kr. om året

Manchester United er villige til at tilbyde Angel Gomes en ny kontrakt på 12 millioner kr. om året, hvis det unge talent vælger at blive til sommer.

Angel Gomes’ kontrakt med Manchester United udløber til sommer. Solskjær skulle angiveligt have større planer med Gomes, hvorfor United nu er klar til at tilbyde den unge englænder en ny kontrakt på ​​£1.5 millioner om året, svarende til lidt over 12 millioner kroner. Kontrakten vil indbringe Gomes en ugentlig løn på ​£30.000 kroner (lige knap 250.000 kr.), hvilket svarer til en lønstigning på ​£13.000 (100.000 kr.), fortæller The Telegraph.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Gomes har angiveligt takket nej til Uniteds første kontraktudspil, hvorfor dette ses som et forbedret tilbud, der skal holde talentet fra at skifte på en fritransfer. 

Den 19-årige midtbanespiller, der fik sin debut for United som 16-årig, har efter sigende hyret den israelske agent Pini Zahavi, der nærer et tæt forhold til Chelsea, hvor han havde stor andel i Roman Abramovichs overtagelse. Og netop Chelsea skulle være interesseret i at hente Gomes til sommer, hvor de indledende samtaler allerede synes påbegyndt, hvis man skal tro Daily Mail.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rygte: United holder stadig øje med Werner

Næste artikel

Podcast: Talentspecial

ANNONCE