Pogba er klar til ‘debut’

Efter kun knap ti dage som United-spiller er verdens dyreste fodboldspiller, Paul Pogba, klar til kamp i morgen aften mod Southampton.

Den hjemvendte franskmand føler, at han er i stand til at komme i kamp, efter kun otte træninger med United. Midtbanespilleren, der ikke har spillet en kamp siden EM-finalen mod Portugal, siger, han er klar til sin anden debut for United, hvis Mourinho beder ham om det.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Du bliver nødt til at spørge manageren. Det er ham, der sætter holdet, men jeg er klar, siger Pogba til Manchester Evening News.

Den nye dyre dreng i klassen tilbragte store dele af sin ferie i USA, hvor han flere gange legede kispus med alverdens medier om, hvor fremtiden skulle fortsætte. Efter en lang sæson afsluttende med en slutrunde, føler han sig ladt op igen.

– Jeg er vant til, at der kan være slutrunder efter en sæson. Jeg prøvede det i 2014 med VM og for tre år siden var jeg med til U-20 VM. Så jeg er okay. Det handler kun om, hvordan din krop reagerer, og jeg har holdt mig i form på ferien.

Der har været snakket meget om det prisskilt, der hænger over den nye United-spilleres hoved. Selv er det dog ikke noget, Pogba tager synderligt notits af.

– Jeg nyder bare min fodbold. Sket er sket, og nu tænker jeg kun på at vinde mesterskabet og få United tilbage til Champions League, hvor klubben hører til. Mit mål vil altid være at blive den bedste.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nani fortryder kontraktforlængelsen i 2013

Næste artikel

Mourinho: Zlatan bliver i to sæsoner

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share