Pogba: Nogle vil bare skabe drama

Paul Pogba synes flere skaber drama ud af ingenting. Udtalelserne kommer i kølvandet på, at han endnu engang har sagt ting, der endnu engang bliver opfattet som indirekte stikpiller til manager José Mourinho.

Paul Pogba var endnu engang i vælten efter Manchester Uniteds seneste kamp mod Wolverhampton.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Normalt er den unge franskmand hurtig til at løbe forbi de ivrige journalister, der står efter kampen og venter på et godt citat.

Men efter kampen mod Wolves stoppede Pogba op for at tale med journalisterne. Her kritiserede han Uniteds spillestil, hvilket flere journalister så som en indirekte stikpille til José Mourinho.

Det samme billede så vi efter sæsonens første kamp mod Leicester, hvor Pogba forklarede, at der var ting han ikke kunne sige uden at få en bøde. Ligesom han i forbindelse med landsholdspausen ikke kunne garantere sin fremtid i United.

Flere har opfattet Pogbas udtalelser som en offentlig magtkamp mod José Mourinho som han, efter eget udsagn, skulle have et klart spiller-træner forhold til.

Nu skriver Pogba dog på Twitter, at hans udtalelser bliver fordrejet af journalister, der ikke er ude på andet end at skabe drama.

– Nogle mennesker skaber drama, bare man siger “Godmorgen”. Stort Pogodmorgen til jer alle sammen. Håber I får fordrejet det.

Flere mener, at Pogba skaber unødigt påstyr i en klub, der i forvejen har problemer nok.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fem ting, vi lærte af Wolves-kampen

Næste artikel

Optakt: United skal angribe Derby

ANNONCE