Henderson: United betyder alverden for mig

Dean Henderson glæder sig over kontraktforlængelsen med Manchester United, som han ser frem til at debutere for.

Glæden er ikke til at tage fejl af hos Dean Henderson, der onsdag forlængede samarbejdet med Manchester United frem til 2025 med option på yderligere et år. 

I forbindelse med kontraktforlængelsen satte Henderson sig ned med Mark Sullivan fra MUTV, hvor han satte ord på det stolte øjeblik. 

– Jeg er så glad. Det er noget, som jeg har arbejdet hen imod i nogle år nu. Jeg har arbejdet hårdt for at udfylde hullerne i mit spil, så nu er jeg bare glad for at sidde her i bygningen med en ny femårig kontrakt, med option på et sjette år, foran mig. Jeg er virkelig glad, udtaler målmanden til MUTV. 

Henderson har endnu sin Manchester United-debut til gode. Udsigten til en snarlig debut er englænderen henrykt over.

– Det ville betyde alverden for mig. Det er alt, hvad jeg har stræbet efter. Jeg har arbejdet så hårdt og har måtte tage forskellige veje for at nå hertil, hvor jeg er i dag. Nu sidder jeg her og tænker på det næste skridt. En debut (for United, red.) vil virkelig være noget, som jeg vil være stolt over og noget, som jeg aldrig nogensinde vil glemme, hvis jeg får den – når jeg får den! 

Udover ambitionen om en debut vil den 23-årige englænder også gerne vinde trofæer med de røde djævle.

– Jeg har altid gerne ville vinde trofæer med denne mægtige klub. Jeg er en meget ambitiøs ung mand. For mig handler det om at vinde titler med den største klub i verden. Forhåbentlig kommer vi meget snart til det igen. 

Selvom konkurrencen på målmandsposten ser hård ud, så ser Henderson frem til samarbejdet med sine kollegaer mellem stængerne.

– Jeg kan ikke vente med at lære dem at kende. David De Gea har haft en utrolig karriere i klubben, og det var ikke så længe siden, at jeg sagde, at hvis jeg kunne få lignende karriere en dag, ville jeg være en meget stolt mand. Så jeg ser virkelig frem til at lære fra ham og de andre målmænd i truppen. 

Dean Henderson har i de seneste to sæsoner været udlejet til Sheffield United, som han rykkede op i Premier League med i sin første sæson. I den seneste sæson har den unge målmand høstet store roser for sine mange gode præstationer i Englands bedste række, hvilket også har resulteret i en udtagelse til det engelske landshold.  

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba testet positiv for coronavirus: Udeladt af landsholdstrup

Næste artikel

Maguire taler ud på BBC: Jeg skylder ikke en undskyldning

Relaterede artikler
Total
0
Share