Pogba vil blive en leder

United mistede denne sommer to store profiler i Zlatan og Rooney. Derfor må andre træde frem.

Wayne Rooney er skiftet til Everton, og dermed er Uniteds anfører gennem de seneste tre år ikke længere en del af klubben. Det samme er Zlatan Ibrahimoviz, der var en ledende figur i omklædningsrummet på grund af sin alder og store erfaring fra øverste niveau. 

– Naturligvis var Zlatan en stor leder, for han hjalp altid holdet. Og når han ikke spillede, var han en leder udenfor banen, udtaler Pogba til Uniteds hjemmeside. 

Rooney og Zlatans fravær efterlader et hul i hierakiet, og det ønsker Paul Pogba at fylde, for allerede i sidste sæson så han sig selv som en leder på banen. 

– Jeg har været her i en sæson, og jeg vendte tilbage med en forhåbning om at blive en leder. Det er målet, og det er sådan det bør være. Man vil vokse som spiller og lede sit hold. Forhåbentlig kan jeg lære af Wayne, af Carrick, og af resten af truppen. 

Paugba udtaler sig også kort om sit rekordskifte tilbage til England:

– Det var en stor udfordring for mig. Jeg vidste, at jeg ikke ville spille i Champions League, men jeg sagde til mig selv, at jeg vil have United til at blive det United, jeg mindes fra tidligere tider. Jeg tror, vi er på vej mod det. Vi vandt tre trofæer seneste sæson, vi er tilbage i Champions League, og holdet er forbedret. 

– Jeg håber, vi forsætter med at bevæge os i den retning og bliver bedre og bedre. 

 

QUICK LINKS

Forrige artikel

Mourinho: Jeg savner Rooney

Næste artikel

Mourinho har brug for to nye

ANNONCE