Mourinho: Jeg savner Rooney

José Mourinho indrømmer, at han savner Wayne Rooney og gerne så, at han var blevet.

Wayne Rooney skiftede til Everton tidligere på måneden. Selvom det var noget mange fans havde skreget efter længe, så var det en sørgmodig afsked for mange. Det var det også for José Mourinho.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Ja, jeg savner ham. Jeg savner ham meget, og jeg synes han er en fantastisk fyr. Jeg er ikke typen, der normalt bliver følelsesladet i mit job, men det blev jeg, da han skiftede, forklarer Mourinho ifølge Manchester Evening News.

– Men jeg er sikker på, at han vil gøre det godt for Everton, og jeg er sikker på, at Everton bliver en god klub for ham.

Men selvom Mourinho blev rørt over Rooneys afsked med Manchester United, så var det ikke et svært valg ifølge portugiseren.

– Det var ikke svært for han fortjener, at det ikke var svært. Han fortjente vores ønske om, at han blev og han fortjente, at vi gjorde det fuldstændig klart, at vi meget gerne så, at han blev.

– Og på samme tid respekten til at lade ham blive glad, tillade ham at spille alle kampe, alle minutter, hvilket jeg ærligt mener han har brug for. I hans alder, med hans gener, hans krop og personlighed er han ikke en spiller, der bliver mindre motiveret. Han var ikke glad for ikke at spille hvert minut.

– Med hans krop er han nødt til at arbejde med høj intensitet hver dag, hver måned, så jeg synes han fortjener den respekt, at hvis han ville gå, så ville vi gøre det let for ham.

United og Everton møder hinanden den 17. september 2017 på Old Trafford i Premier League.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Zlatan er stadig en leder

Næste artikel

Pogba vil blive en leder

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share