Politiet frygter for Ronaldo

Selvom både dommer og de to spillere har nedtonet episoden under lørdagens kvartfinale, der fik Rooney udvist og Ronaldo til at toppe alles hadeliste, så…

Selvom både dommer og de to spillere har nedtonet episoden under lørdagens kvartfinale, der fik Rooney udvist og Ronaldo til at toppe alles hadeliste, så er det stadig den almene opfattelse i England, at det var Ronaldo, der fik Rooney smidt ud og dermed England hjemsendt fra VM.

I forvejen er Ronaldo bestemt ikke en populær mand, når United ikke spiller i de trygge rammer på Old Trafford. Engelsk politi forudser, at hadet vil eskalere efter episoden, og de agter ifølge The Times at tage ekstra sikkerhedshensyn i den nye sæson.

“Der er mildt sagt bekymringer omkring den modtagelse, som fansene vil give Ronaldo, specielt i sæsonens første uger. Jeg ved ikke, om Manchester United planlægger at tage ekstra sikkerhedsforanstaltninger i brug, men det er bestemt noget vi må have snakket om som sæsonen nærmer sig. Dette er så hedt et samtaleemne, at det ikke vil undre mig mange politienheder diskuterer hvad de kan gøre,” siger en kilde i engelsk politi til avisen.

Forrige artikel

United overrasker

Næste artikel

United jagter polsk keeper

ANNONCE