United overrasker

Efter Manchester United ikke har vundet det store i de sidste par sæsoner, og er blevet slået hurtigt ud af Champions League, mente mange at det ville…

Efter Manchester United ikke har vundet det store i de sidste par sæsoner, og er blevet slået hurtigt ud af Champions League, mente mange at det ville blive svært at få udsolgt på Old Trafford i næste sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Især efter udvidelsen, til 39 millioner pund, som har tilført 8.000 nye sidde pladser til stadion, men også fordi folk som køber sæson billetterne for næste sæson, er blevet tvunget til at betale for samtlige cup kampe som United skal spille.

Det faktum at United stadig ikke har købt nogen nye spillere, og at der stadig er usikkerhed omkring Ronaldo og van Nistelrooy har også kastet en skygge over næste sæson.

Men, istedetfor at supporterne har mistet tålmodigheden med United, så er det faktisk gået lige modsat.

Alle 52.000 sæsonkort er blevet solgt, og det blev overvejet om der skulle udgives flere, dette selvom der ikke kunne garanteres adgang til stadion til alle cup kampe, på grund af reglerne om billet uddeling til ude holdets supportere.

Istedetfor vil de ekstra billetter blive tilbudt som et 1 års sæson kort, uden garanti for fornyelse næste år.

Billetterne vil blive solgt efter først til mølle princippet, og de heldige som får fingre i dem vil samtidig blive sat først i køen til de næste sæsoner.

Samtidig har United besluttet at sætte priserne til Uniteds kamp imod Sevilla ned.

En junior billet til kampen vil koste 5 pund og voksen billetter vil koste imellem 10 og 25 pund.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Bøsser bakker op om Ronaldo

Næste artikel

Politiet frygter for Ronaldo

ANNONCE