Premier League holder krisemøde fredag

Det sker som en følge af, at Arsenals manager Mikel Arteta er blevet testet positiv for coronavirus.

For mindre end to timer siden meldte Premier League ud, at den kommende Premier League-runde vil blive afviklet som sædvanlig til trods for fodboldaflysninger i resten af Europa. Men efter det er bekræftet, at Mikel Arteta er testet positiv for coronavirussen, så har Premier League kaldt klubberne til krisemøde fredag.

I en kort meddelelse på Twitter lyder det fra Premier League, at krisemødet vil handle om ‘kommende kampe’ efter nyheden Mikel Artetas smitte. Først derefter vil der komme yderligere information.

Den britiske premiereminister, Boris Johnson, sagde i en tale tidligere torsdag aften, at blandt andet sportsarrangementer endnu ikke ville blive påvirket i forsøget på at stoppe udbredelsen af virusset. Og det var på den baggrund, at Premier League i første omgang meldte ud, at weekendens kampe ville blive gennemført.

Torsdag aften spillede Manchester United en Europa League-kamp for tomme tribuner i Østrig, der endte med en flot 5-0 sejr.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Premier League fortsætter ufortrødent trods Coronavirus

Næste artikel

UEFA suspenderer kommende kampe

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share