Premier League suspenderes indtil 30. april

Det er nu officielt, at Premier League-fodbolden står helt stille som minimum indtil den 30. april grundet coronavirussen. Dog forlyder det også, at sæsonen ikke stoppes – men forlænges, når fodbolden kommer op og køre igen.

På dagens møde mellem FA og Premier League-klubberne blev det besluttet, at Premier League suspenderes til tidligst den 30. april. Det er den verdensomspændende coronavirus, som har forårsaget fodbolden rundt omkring i Europa til at trykke på pauseknappen, og det samme er tilfældet i England.

På trods af, at ligaen suspenderes i mindst en halvanden måneds tid, blev det også udmeldt, at 2019/20-sæsonen vil blive forlænget og ikke stoppet. Det betyder, at sæsonen fortsætter, hvor den slap, når der er givet grønt lys til at spille Premier League-fodbold igen.

Beslutningen er taget, så den både gælder herre- og kvindefodbold, og er også truffet i samarbejde med UEFA, hvor EM-slutrunden rykkes fra sommeren 2020 til sommeren 2021, så ligaerne kan spilles færdigt til sommer.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

The Guardian: Engelske klubber vil gennemføre sæsonen

Næste artikel

Gary Neville tilbyder gratis hotelsenge til sundhedspersonale

Relaterede artikler
Total
0
Share