Presset Mourinho i kort pressemøde

Det var en fåmælt Manchester United-manager, der fredag morgen mødte journalisterne forud for morgendagens måske afgørende kamp for portugiserens fremtid i klubben.

José Mourinho besvarede i en meget kort preeseseance kun fem ud af journalisternes seks spørgsmål, og pressemødet varede kun i lidt over tre og et halvt minut.

Den meget udskældte United-manager lagde ud med at kommentere på morgendagens modstander Newcastle, som han forventer hård modstand fra.

– Det er et rigtig, rigtig godt hold. Et hold der altid er godt organiseret særligt mod hold fra den øverste halvdel af tabellen, og deres manager er god til at analysere modstanderens hold og han prøver at stoppe den, siger Mourinho om sin gamle fjende Rafa Benitez.

Jose Mourino svarede siden, at han kunne acceptere fem kampe uden en sejr, hvorefter han fortalte, at  han kunne komme på ‘mange årsager’ til holdets dårlige form, men han nægtede at fortælle hvilke.

Det blev ikke mindre tåkrummende, da en journalist spurgte, om United-manageren kunne forvisse klubbens mange fans om, at han gjorde alt i sin magt for at vende skuden, Til det kiggede Mourinho bare stift ud i luften.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Podcast: Mourinhos tabte omklædningsrum

Næste artikel

Scholes: Lad være med fyr "klynkende" Mourinho

ANNONCE