Podcast: Mourinhos tabte omklædningsrum

Eksperter efterlyser ild i øjnene på United-spillerne. Manager Jose Mourinho kommer med stor sandsynlighed snart til at bøde for den manglende ærgerrighed på banen i form af en fyreseddel – men hvor stor en del af ansvaret bærer spillerne selv?

Er det efterhånden en kendsgerning, at Manchester United-spillerne er stoppet med kæmpe for Jose Mourinho? Hvordan kommer det til udtryk? Og skal vi som fans acceptere det? 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Holdet er uden sejr i fire kampe, fordelt på tre turneringer. 

Vi er røget ud af Carabao Cuppen til et Championship-hold. Vi er ni point efter førerhundene i Premier League. Vores manager er en skændsel, siger klublegenden Paul Scholes, og mange forventer, at portugiseren snart er fortid på Old Trafford. 

Men hvad med de enkelte spillere? 

Det diskuterer vi i denne udsendelse, hvor vi også analyserer magtkampen mellem Paul Pogba og Jose Mourinho. Desuden ser vi frem mod weekendens kamp mod Newcastle og vender voldtægtsanklagerne mod Cristiano Ronaldo. 

Gæsterne i studiet er Martin Svarre, uddannet indenfor kommunikation, vært og stifter af podcasten ”De falske 9’ere” og Manchester United-fan.

Samt Daniel Wodskou, kommunikationsmedarbejder hos Lyngby Boldklub, flittig gæst af programmet her og også stor Manchester United-fan.

Emil Jørgensen er vært. 

 

iTunes – abbonner her
Spotify – abbonner her
Android – abbonner her 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

U19: Butt: Anden halvleg var stort set fejlfri

Næste artikel

Presset Mourinho i kort pressemøde

ANNONCE