Protest fra luften mod Moyes

Inden kick-off i morgen vil et banner med teksten “wrong one – Moyes out” flyve rundt over Old Trafford.

Siden David Moyes kom til Old Trafford, har der hængt et banner med teksten “the chosen one” med et billede af Moyes på Stretford End. Dette for at hylde og støtte den nye manager, der har fået den svære opgave at overtage efter Sir Alex Ferguson.

Det er dog ikke gået som håbet i denne sæson. United er ude af FA Cuppen, Liga Cuppen og ligger på en skuffende syvendplads i ligaen, og skal op mod Bayern München i Champions League. Desuden har spillet været katastrofalt ringe i perioder, og specielt hjemmebanenformen har skuffet fælt.

I størstedelen af sæsonen har fansene på Old Trafford støttet David Moyes, men nu er flere fans ved at have fået nok af skotten. Flere og flere ønsker at se ham forlade posten, og gør nu noget ved dette. I morgen mod Aston Villa, vil et fly med et banner trukket efter sig flyve rundt over Old Trafford op til kampstart.

– Dette initiativ er startet for at vise David Moyes, at tilliden og støtten til ham ikke er på de 100% han måske går og tror. Det er startet på tribunerne grundet dårlige resultater, dårligt spil og manglende lidenskab hos spillerne, siger Wes Jones, der er en af bagmændene bag projektet.

Det kommer som en reaktion på det banner der altså hænger på Stretford End, og som i de seneste hjemmekampe er blevet beskyttet af en række sikkerhedsvagter, for at undgå at vrede fans vil rive det ned.

Det er desuden blevet bekræftet at der op til kampstart er booket endnu et fly, der skal flyve rundt over Old Trafford med et banner. Hvem der er bag dette og hvad der står på dette banner er endnu ikke sluppet ud.

Forrige artikel

Premier League lider under Uniteds fiaskosæson

Næste artikel

Moyes: Det her er kun begyndelsen

ANNONCE