Moyes: Det her er kun begyndelsen

David Moyes tager morgendagens protest mod ham med sindsro, og opfordrer igen til at supporterne giver ham tid til at gennemføre projektet.

– Jeg har godt hørt om det og hvad der bliver sagt om det hele, men det her er altså bare begyndelsen på rejsen. Dette er kun starten på vores genopbygning af klubben, men folk har ret til denne slags aktioner, sagde David Moyes på dagens pressemøde.

Dermed lader det ikke til, at Moyes vil lade sig stresse af morgendagens aktion, hvor en fangruppering har booket et fly der inden kick-off skal flyve rundt over Old Trafford med et banner med ordlyden “wrong one – Moyes out”.

Mens Moyes måske er i modvind hos et voksende antal fans, får han opbakning fra Gordon Taylor, der er formand for spillernes fagforening. Han mener protesten i morgen er helt ude i hampen.

– Jeg synes ikke dette er noget man skal se, eller bør se. Nogle gange kan man som fans føle sig ret utilfredse, men man må også vise lidt klasse. Alle og enhver kan støtte et hold i medvind – det er nemt nok, men det er når det går skidt at man ser hvem der er ens ægte supportere, siger Gordon Taylor.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Protest fra luften mod Moyes

Næste artikel

Januzaj-fravær forklaret

Relaterede artikler
Total
0
Share