– PSG-sejren har ikke dæmpet forberedelserne

Manchester Uniteds mirakelmanager slår fast, at han og spillerne er fuldt fokuserede på morgendagens vigtige opgave, når rejser til London for at møde Arsenal.

På trods af midtugens eufori er spillerne fuldt fokuserede på søndagens vigtige udekamp mod Arsenal i Premier League. Det forsikrer Ole Gunnar Solskjær.

– Ingen problemer. Overhovedet, siger den norske mirakelmager ifølge SkySports.

Onsdag aften orkestrerede Manchester United et af de største comebacks i klubbens historie, da man slog Paris Saint-Germain ud af Champions League.

Men Uniteds – stadigt midlertidige – manager er ikke i tvivl om, at følelserne fra midtugens mirakel vil gå ud over fokus i morgen, hvor man kan stadfæste pladsen i top fire.

– Vi er gået videre til kvartfinalerne, hvilket er hvad vi nogle gange bør forvente af Man United. Men det var måden, det skete på, og fejringerne efter kampen – det er, hvad der sker, når du vinder sådan en kamp.

– Men så igen – ingen problemer. Vi skal møde Arsenal, en fantastisk kamp at gøre dig klar til på ny, fortsætter nordmanden, der har ledt sit hold til rekordmange sejre i træk på udebane.

Samme forberedelser som altid

– Det er de samme beslutninger, du altid har, når du forbereder dig til en kamp, siger Solskjær om sidst man vandt på Emirates i FA Cuppen.

– Du skal overveje deres tilgang, hvilket system, du tror de vil spille i, hvilket kan være umuligt at forudsige, fordi de laver en del ændringer.

– Men så ser du på, hvem du har klar, og hvordan vi ønsker at tilgå kampen (…). Men selvfølgelig spiller friskheden mere ind nu end nogensinde, fordi vi har spillere på vej tilbage, spillere, der har lagt et stort stykke arbejde i det.

– Det var en af de hårdeste aftener, vi har haft rent fysisk. De her to kampe – PSG og cup-kampen mod Arsenal – er nok de to sværeste kampe, vi har spillet.

– Det var dejligt at have friske ben – Scott (McTominay, red.), Fred – de er så gode til at dække banen, så det er noget, vi skal overveje.

Morgendagens vigtige kamp om top fire-pladserne finder sted på Emirates Stadium. Den begynder kl. 17.30 dansk tid.

En sejr vil bringe holdet op på siden af Tottenham, som ligger på en øjeblikkelig tredjeplads i Premier League.

Forrige artikel

Robson om kommende anfører: Smalling eller Herrera

Næste artikel

Startopstilling mod Arsenal

ANNONCE