PSG: Vi forhandlede om Rooney

Ifølge PSG forhandlede man med United om en aftale, der ville sende Wayne Rooney til Parc des Princes og Edison Cavani den anden vej.

En af de mest opsigtsvækkende handler i international fodbold var under opsejling for et stykke tid siden. 

I hvert fald hvis man skal tro Laurent Perrin, der ifølge The Express er repræsentant for de nyrige franske mestre, PSG.

Han hævder nemlig, at man sammen med Manchester United forsøgte at strikke en bytteaftale sammen, der ville gøre Rooney til PSG-spiller og sende Edison Cavani til Old Trafford. 

– Vi diskutterede en byttehandel med Wayne Rooney. Det eneste problem var, at man ikke kan spille Wayne Rooney i højre side, som vi gør med Cavani, siger Laurent Perrin til The Express.

– Så enten ændrer vi systemet, men Laurent Blanc (PSG-manager, red.) foretrækker faktisk ingen af dem i højre side, hvor han helst vil bruge Lucas, fortsætter Perrin. 

Wayne Rooney blev sidste sommer sat kraftigt i forbindelse med netop PSG. 

Det skete efter en turbulent afslutning på den sidste sæson under Sir Alex Ferguson, hvor Rooney bl.a. var henvist til bænken i Champions League-kampen mod Real Madrid. 

Efter United havde sikret sig klubbens 20. mesterskab, fortalte Ferguson, at Rooney havde bedt om at blive sat til salg. En udlægning, som Rooney-lejren efterfølgende kategorisk afviste. 

Wayne Rooney forlængede som bekendt sin kontrakt med yderligere fem år tilbage i februar. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Dortmund dræber Hummels-rygter

Næste artikel

Manchester United forbyder iPads og andet elektronik

ANNONCE