PSV: Vi havde en aftale med PSG

For to dage siden havde PSV Eindhoven en transfer på plads med Paris Saint-Germain, men i 11. time meldte Manchester United sig på banen og snuppede Memphis Depay.

Et lægetjek og et par underskrifter er alt, hvad der skiller Memphis Depay fra at blive Manchester United-spiller. Sådan så det imidlertid ikke ud for blot to dage siden. Dengang var et skifte til Paris Saint-Germain så godt som sikkert.

Det fortæller Marcel Brands, der er teknisk manager i PSV Eindhoven. Faktisk havde PSV og PSG allerede en aftale klar, da Manchester United meldte sig på banen.

– PSG var allerede meget seriøse omkring Memphis før vinterpausen. Vi havde en aftale med Paris Saint-Germain, og jeg havde sagt, han ville skifte til PSG, hvis du havde spurgt mig om hans næste klub for to dage siden, siger Brands til hollandske Omroep Brabant. 

– Det er først indenfor de sidste 48 timer, at Manchester United øgede interessen, og derfra gik det stærkt. I sidste ende bestemmer spilleren selv, hvor han gerne vil hen, og han ville til Manchester.

Forrige artikel

Nyhed på OldTrafford.dk: Analyseværktøj

Næste artikel

- Han er en målfarlig kantspiller

ANNONCE