– Han er en målfarlig kantspiller

Den hollandske manager fortæller, at han var nødt til at trumfe igennem for at sikre sig Mepmhis Depay, da Paris SG som bekendt var meget tæt på at hente ham.

Louis van Gaal og Memphis Depay arbejdede sammen, da van Gaal var landstræner for Holland. De to skulle eftersigende have opbygget et godt forhold, og van Gaal er da også tilfreds med indkøbet.

– Han er en målfarlig kantspiller, og dem er der ikke mange af i verden. Jeg blev tvunget til at agere, for ellers ville Paris SG have hentet ham, hvorfor vi fik handlen færdiggjort på en dag, fortæller manageren til MUTV.

Handlen blev færdigggjort på et tidspunkt, hvor der stadig mangler tre kampe af sæsonen, og selvom van Gaal er glad for, at den er i hus, så vil han helst, at fokus er på weekendens vigtige kamp mod Crystal Palace.

– Jeg vil gerne lave handler tidligt på sommeren, det er dog ikke altid muligt. Når der opstår en mulighed, er du nødt til at håndtere det meget direkte, og det var, hvad der skete. Jeg vil dog helst lave transfers, når sæsonen er forbi, da det ellers kan forstyrre vores forberedelser.

Forrige artikel

PSV: Vi havde en aftale med PSG

Næste artikel

Optakt: Crystal Palace - Manchester United

ANNONCE