PSVs plan: Lad Smalling have bolden

Ifølge PSV Eindhovens tidligere cheftræner Aad de Mos har hollænderne identificeret Chris Smalling som det svageste led hos Manchester United, og det vil de udnytte. Den hollandske duo Daley Blind og Memphis Depay er der også lagt planer for.

PSV tager imod Manchester United på tirsdag i gruppens første Champions League-opgør. Hollænderne ser sig selv som underdogs, men de har dog en chance, hvis de kan lukrere på Uniteds ”boldsvage” forsvarsspiller.

– Smalling anses som værende en stærk forsvarsspiller, men han er ikke ret god på bolden. Det vil PSV forsøge at udnytte ved at lade ham have den så meget som muligt, siger Aad de Mos til Omroep Brabant.

Louis van Gaals hollandske islæt i forsvaret, Daley Blind, skal i øvrigt ikke glæde sig til en stille aften hos den tidligere Ajax-spillers arvefjender.

– Hvis Daley Blind tror, at han får tid på bolden, og plads til at dominere, så får han sig en overraskelse. Alle PSV-spillerne vil være efter ham, og han får ingen ro.

Memphis Depay vender hjem til sin gamle hjemmebane, men heller ikke han skal forvente en glædelig velkomst.

– Depay kommer ikke til at nyde sin hjemkomst. Santiago Arias, der kender ham ud og ind, kommer til at æde ham rå. Jeg er ærligt talt sikker på, at mexicaneren har 100 % styr på ham.

PSV tager imod Manchester United på Phillips Stadion tirsdag kl. 20:45, og kampen vises på 3+.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Gary Neville tager pis på Jamie Carragher

Næste artikel

Rygte: Mourinho vil snuppe Valdes

ANNONCE