Queiroz: Robinho bliver stor

Carlos Queiroz var cheftræner i Real Madrid i forrige sæson inden han vendte “hjem” til Manchester United og har således et godt kendskab til klubben i…

Carlos Queiroz var cheftræner i Real Madrid i forrige sæson inden han vendte “hjem” til Manchester United og har således et godt kendskab til klubben i Spaniens hovedstad.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og netop Real Madrid er en klub, som Queiroz muligvis vil misunde indenlænge, således ventes de at skrive kontrakt med det brasilienske stjerneskud, Robinho, og dét er en spiller som Queiroz ser meget til.

“Jeg ser mange af hans kamp. Han ser ud til at være en stor spiller. Indenfor få år vil han være en af “The Galacticos!” udtalte Queiroz om Robinho til Radio Marca.

Robinho er i øjeblikket med Brasilien til Confederations Cup i Tyskland.

Han ventes at skifte til Real Madrid meget snart og når han ankommer så vil det meget vel også samtidig betyde et farvel til Figo, som i gennem mange måneder har været sat i forbindelse med Manchester United pg.a. hans nære venskab med Queiroz, men Queiroz afviser at der er åbnet nogen forhandlinger med portugiseren, som Newcastle nu også er brændt varm på.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Queiroz afviser Owen-rygter

Næste artikel

Park bestod lægetjekket

ANNONCE