Rafael da Silva forlænger

Manchester United bekræfter mandag eftermiddag at klubben har forlænget kontrakten med brasilianske Rafael da Silva i 4 år. Den 21-årige back kom til…

Manchester United bekræfter mandag eftermiddag at klubben har forlænget kontrakten med brasilianske Rafael da Silva i 4 år.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den 21-årige back kom til United i 2008 sammen med sin tvillingebror Fabio da Silva, som ventes at blive udlånt i den kommende sæson.

– Rafael er et af klubbens mest lovende talenter. Han har ingen frygt for at spille og har en stor tiltro til sig selv. Drengen har udviklet sig helt utroligt siden han kom til United. Hans energi og entusiasme er en fornøjelse at se, siger Sir Alex Ferguson i pressemeddelsen.

– Rafael har alle egenskaber til at blive en af verdens bedste backs og jeg er glad for at han har skrevet under på en forlængelse.

Rafael da Silva selv udtrykker ikke overraskende også glæde over forlængelsen.

– Jeg er så glad for at have skrevet under på en ny kontrakt. Jeg elsker at spille for Manchester United. Der er en god holdånd og en tro på at vinde. Min tid her har været fantastisk med to ligatrofæer, et lige cup-trofæ og et verdensmesterskab. Jeg vil gerne takke Sir Alex for hans tro på mig og jeg vil også takke fansene for deres støtte.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United siger farvel til fire spillere

Næste artikel

Fabio på lån hos Hughes

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share