Rafael: Jeg elsker Ole

Uniteds tidligere højreback er ikke i tvivl om, at Solskjær er den rette mand i jobbet som træner for ‘De Røde Djævle’.

Rafael, der har spillet for United, mens Solskjær var reservetræner under Sir Alex Ferguson, har store roser til overs for Solskjær. 

– Jeg elsker Ole. Jeg elsker den person, han er, og den træner, han er. Jeg ved, at nogle måske ikke er enige med mig, men det er min holdning, fortæller Rafael til ESPN. 

Selvom Solskjærs periode som United-træner har været svingende, er Rafael sikker på, at United har fundet den rigtige. 

– Jeg så det, da jeg var sammen med ham, da han trænede mig. De har givet ham chancen. Han havde nogle dårlige resultater nogle gange, men han bliver ved. Jeg håber, de giver ham mere tid. I hans i United har der været op- og nedture, men før virusset [COVID-19, red.] var han virkelig på vej frem. 

Brasilianeren påpeger også, at spillet er blevet bedre og at der er kommet mere fight i spillerne. 

– Jeg synes allerede, han [Solskjær, red.] har hjulpet en masse. Du kan se, hvordan spillerne spiller. Jeg kan lide at se United nu. Jeg ser hjertet på banen. Jeg ser, at de vil vinde hver gang. Selvfølgelig er der stadig en masse, der skal gøres, men jeg mener, han gør det på den rigtige måde. Han er en person, der elsker United, og han vil gøre alt for at hjælpe klubben. Det er vigtigt. 

Hans uselviske væremåde og evnen til ikke at sætte sig selv i forreste række er ligeledes noget, som Rafael har stor respekt for.

– Han er én, der altid tænker på United først frem for sig selv. En del trænere gør aldrig det, de tænker på sig selv først og derefter klubben. Ole er anderledes på grund af det, afslutter Rafael.  

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Holdet bag OT.dk: Christian Rothausen

Næste artikel

Woodward: Det er måske ikke 'business as usual'

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share