Holdet bag OT.dk: Christian Rothausen

OldTrafford.dk rundede for nyligt 30.000 skrevne artikler. Det har vi tænkt os at markere med en ny artikelserie, hvor vi præsenterer det nuværende hold bag Danmarks største Manchester United-side, der siden 2003 har leveret daglig dækning af vores alles yndlingsklub. Hen over de næste par uger vil du derfor kunne læse, hvad der er af arbejdsopgaver som frivillig på OldTrafford.dk, og du vil kunne lære hvert enkelt ansigt bag det passionerede crew bedre at kende.

Navn: Christian Beenfeldt Rothausen
Alder: 23 år
Bopæl: Aarhus
Beskæftigelse: Medievidenskab, 6. semester på Aarhus Universitet
Twitter: @CBRothausen

Hvor længe har du skrevet for OT.dk?
Siden sommeren 2018. Det vil sige, at jeg snart har været med i to års tid.

Hvad er din rolle hos OT.dk?
Hovedsageligt er min rolle at være skribent. Her står jeg for at producere daglige nyheder om United, men samtidig leverer jeg også dybdegående blogs, hvor min egen holdning kommer i centrum. Derudover er jeg ligesom alle de andre i crewet en del af kampdækningen, som vi deler op ligeligt mellem os. På det seneste har jeg også deltaget som gæst i podcasten i et afsnit omhandlende sommerens transfervindue.

Hvorfor skriver du for OT.dk?
Der er flere grunde til, at jeg skriver for OT.dk. Først og fremmest går jeg med en journalistdrøm i maven, hvorfor der er tale om CV-relateret arbejde. Derudover har min kærlighed til engelsk fodbold og i særdeleshed United gjort, at jeg har haft en lyst til at komme ind i et fællesskab, hvor denne passion kunne dyrkes yderligere.

Bedste oplevelse med OT.dk
Generelt oplevelsen af at komme ind i et fællesskab, hvor folk brænder for vores allesammens klub. Desuden har jeg oplevet, hvordan mit eget kendskab og engagement til klubben blot er vokset og vokset, efter jeg er blevet en del af holdet bag OT.dk. Det var også fedt at være gæst i podcasten for et stykke tid siden.

Hvornår og hvordan blev du United-fan?
26. januar 2003. Manchester United tog imod West Ham i FA Cuppen. Jeg havde hørt, at mit yndlingshold i FIFA 2003 spillede, og derfor sad jeg klar foran fjernsynet. United vandt 6-0 på et hattrick af Ryan Giggs samt mål af henholdsvis Ruud van Nistelrooy, Phil Neville og selveste Ole Gunnar Solskjær. Efter dén dag havde jeg et favorithold.

Hvad er din bedste oplevelse med United?
Selvom det er nogle år siden, husker jeg CL-triumfen i 2008 som værende helt fantastisk. Derudover var mit første besøg på Old Trafford tilbage i december 2018, hvor United og Mourinho besejrede Fulham 4-1, en kanon oplevelse. Sjovt nok skulle det første mål, jeg nogensinde oplevede på Old Trafford, være et drømmemål af Ashley Young.

Hvad er din værste oplevelse med United?
Generelt har tiden efter Alex Ferguson været tung. Nogle ville måske nævne Sergio Agüeros scoring i det sidste sekund mod QPR, men den måde United har været i frit fald siden 2013 står klarest for mig.

Hvem er din yndlingsspiller i United gennem tiden?
Den er svær. Målt på spillestil vil jeg sige Cristiano Ronaldo. Det var ham, jeg kopierede, når jeg selv foldede mig ud i baghaven. Han var den slags spiller, som gjorde unge drenge til United-fans. Jeg kunne også godt nævne Wayne Rooney, eftersom han har været en stor profil i klubben i størstedelen af den tid, jeg har fulgt med. Og så har han leveret det fedeste mål, jeg nogensinde har set, da han saksesparkede United til tre point mod City. Oplæggeren til det mål, Luis Nani, har også altid været en af mine favoritter.

Hvem er din yndlingsspiller på det nuværende hold?
Marcus Rashford har haft en særlig plads i mit fodboldhjerte, lige fra da jeg så ham første gang mod FC Midtjylland. Han står for meget af det, jeg ønsker at se i klubben – og så har han ovenikøbet potentiale til at blive verdensklasse.

Hvor og hvordan følger du primært United, når de spiller?
Det afhænger af kampens betydning. Det kan være med venner i sofaen eller indimellem på en pub i Aarhus. En ting er sikkert: Er der tale om en stor eller betydningsfuld kamp, har jeg brug for at se den med andre ligesindede fodboldfans.

Hvordan får du stillet din United-sult her under Corona-tiden?
Vi er så heldige at kunne sparre en del med hinanden i OT.dk-crewet. Derudover er Football Manager eller genudsendelser af gamle fodboldkampe det tætteste, jeg kommer på Premier League i øjeblikket. Og så er der jo Kians Fonoudis Instagram Live-fodboldquiz hver søndag aften, der kan udsætte mig for de samme pinsler, som jeg normalt oplever ved at se United spille. Haha. Men hold nu op, hvor savner jeg at se en fodboldkamp live.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Tanker om corona og dit livs United-bytur

Næste artikel

Rafael: Jeg elsker Ole

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share