Rafael og Fabio kan ikke holde sig fra fodbolden

De fleste fodboldspillere nyder et par ugers sommerferie uden fodbold, men sådan er det ikke for Rafael og Fabio.

Når sæsonen slutter midt i maj, ser de fleste fodboldspillere ser frem til nogle ugers total fodboldpause. Ingen bold, ingen løb, ingen træning eller kamp, bare ren afslapning, inden forberedelserne frem mod næste sæson starter.

Men sådan er det ikke for alle. Måske er det den naturlige brasilianske mentalitet og kærlighed til spillet der gør, at tvillingerne Rafael og Fabio ikke har kunne holde sig i ro hele sommeren. De har et par fodboldbaner i haven, og har spillet turnering hele sommeren.

– Vi har op mod 30 mand i huset af gangen. Mig og Rafael er på hvert vores hold, og vores bror har også sit eget hold. De andre på holdene er vores venner, nogle prøvede sig af som professionelle, så det er gode spillere. Da vi først åbnede op, væltede det ind med mennesker, det blev lidt vildt.

– Normalt vinder mit hold. Der går meget konkurrence i den. Hvert af holdene har en anfører, egne spillesæt og vi spiller på græs. Det hele er meget organiseret. Jeg var i Brasilien hele sommeren, hvor jeg spillede bold og slappede af med mine brødre og venner, fortæller Fabio til Manchester Evening News.

Egentlig blev hans bror Rafael sendt på tidlig sommerferie, da han fik rødt kort mod Chelsea og havde haft en lang sæson. Men i stedet for at slappe af, kunne man i Manchester altså konstatere, at de to brødre var ganske aktive i Brasilien, hvor de altså har to fodboldbaner i haven, den ene en 5-mands bane af græs, den anden en 5-mands bane af sand.

Forrige artikel

Lindegaard glad for ny målmandstræner

Næste artikel

Moyes: Har ikke holdet på plads endnu

ANNONCE