Moyes: Har ikke holdet på plads endnu

David Moyes ved endnu ikke hvilken startopstilling han vil spille med, når United om tre uger åbner Premier League-sæsonen i Swansea.

Om tre uger går sæsonen langt om længe i gang igen. United skal forsvare mesterskabet, og se om mesterskab nummer 21 kan komme i hus. Første kamp er i Wales, hvor Michael Laudrup og Swansea tager i mod de forsvarende mestre.

Men selv om vi nærmer os første spillerunde, er Uniteds nye manager ikke sikker på holdet endnu. Han har ikke lagt sig fast på hvilke 11 der der skal starte inde på Liberty Stadium.

– Jeg er stadig i gang med at lære spillerne at kende. Jeg har flere spillere derhjemme, som jeg ikke har mødt endnu, grundet landskampe i løbet af sommeren. Jeg har ikke en startopstilling til Swansea-kampen i hovedet. Vi har stadig tre kampe i Europa inden vi starter, og så tager vi den derefter, siger Moyes i følge manutd.com.

United mangler at møde Kitchee og AIK i træningskampe, foruden Rio Ferdinands testimonial og Community Shield-opgøret mod Wigan, inden Premier League sparkes i gang.

Forrige artikel

Rafael og Fabio kan ikke holde sig fra fodbolden

Næste artikel

Scholes: Fabregas vil være et drømmekøb

ANNONCE