Rafael tror på avancement

Rafael da Silva tror på det kan lykkes at vende 0-2 til samlet sejr og avancement, men det kræver bedre spil og fuld støtte fra tribunerne siger brasilianeren.

– Det bliver hårdt, men det er ikke umuligt. Vi skal selvfølgelig gøre det bedre end i første opgør, siger Rafael da Silva til United Review.

Og den lille back har samtidig en besked til supporterne på tribunerne, der er brug for samme opbakning som på de mest magiske aftener i Europa, hvis United skal have en chance i aften.

– Vi spiller på Old Trafford og har tilskuerne med os, og så er alt muligt. Jeg glemmer aldrig kampen sidste år mod Real Madrid. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, fansene var suveræne, specielt efter udvisningen af Nani. Det var den bedste atmosfære jeg har spillet i, og der viste vores fans hvad de er i stand til.

– Jeg forventer samme atmosfære i aften, og det tror jeg vil slå Olympiakos ud. Jeg husker hvordan Jose Mourinho sidste år krøb tilbage på bænken, da der blev sunget “sit down Mourinho”, og når Mourinho kan blive skræmt, så vil det samme kunne ske for Olympiakos, lyder det fra Rafael.

Netop støtten fra United-fansene kan være det der giver United de sidste procenter, og dermed sender Moyes og co i hatten til lodtrækningen på fredag. Rafael husker tilbage på kampe, hvor United har fået et hurtigt mål, netop takket være den utrolige atmosfære på Old Trafford.

– Lige siden jeg kom hertil, har fansene givet os energi inde på banen, og i de store kampe har vi en tendens til at kunne score hurtigt. Jeg husker i 2010 mod Bayern München hvor vi fik et par hurtige mål, og var foran med 3-0 kort før pausen. Vi må bruge nogle af de ting fra dengang i aften mod Olympiakos, siger Rafael.

Forrige artikel

U21: Exit efter straffesparks-konkurrence

Næste artikel

Disse 11 skal besejre Olympiakos

ANNONCE